Keitä me olemme

Rajapos Oy on vuonna 1984 perustettu tyylikkyyden edelläkävijä. Yrityksemme on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia yritysilmeiden muutoksia.
Aktiivinen suunnitteluosastomme hoitaa kokonaisuudet, joihin sisältyvät lupa-asioinnit ja juuri Teille soveltuvat markiisi- ja valomainosmainonta.
Rajapos Oy vahvistaa yrityksenne positiivista imagoa rakentamalla yksilölliset suunnitelmat ja hoitamalla projektin alusta loppuun saakka.

Vahvuutemme

Monipuoliset ratkaisut
Laadukkaat tuotemerkit
Pitkä kokemus

Luotettavuus lähtökohtana

AA-Rajapos luotettava-kumppanisuomalaista-laatua

Miksi valita meidät

  • Monipuoliset ratkaisut saman katon alta
  • Myyjä ja toimituksesta vastaava on sama henkilö.
  • Nopeat ja sujuvat toimitukset.
  • Tiivis yhteydenpito asiakkaan kanssa
  • Ympäristöystävällinen toimintatapa
  • Meille on tärkeää käytännöllisyys ja luotettavuus
  • Laadukkaat tuotemerkit ja pitkä kokemus

Meidän palvelut

VALTAKUNNALLINEN YRITYSPALVELU
Yrityksemme päämääränä on suunnitella elegantteja, asiakkaan yrityskuvaa tukevia valomainos- ja markiisikokonaisuuksia, jotka sointuvat yhteen yrityksen liiketilan arkkitehtuurin kanssa. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä ja panostamme aina korkeatasoiseen palveluun.
MARKIISEJA YKSITYISKOTEIHIN
Yrityksemme toimittaa räätälöidyt kokonaisuudet juuri Teidän kotianne ajatellen. Yrityksemme mittaa ja asentaan yksilölliset (lisävarustellut) markiisit, jotka toimivat tehokkaasti auringonsuojana ja sisätilojen lämmönsäätelijänä vuoden lämpiminä aikoina.
SUUNNITTELU- JA MITTAPALVELUT
Tyylikäs lopputulos alkaa hyvästä suunnittelusta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mittaa kohteenne ja suunnittelee juuri Teille sopivat ratkaisut. Päämääränämme on asiakkaidemme ideoiden kuunteleminen ja niiden toteuttaminen laadukkaasti.
LUVAT JA MUUT
Palveluumme kuuluvat myös julkisivuun asennettavien mainoslaitteiden lupa-asioiden hoitaminen asiakkaan niin halutessa. Toimimme yhteistyössä myös monien suunnittelijoiden kanssa. Ja meillä onnistuu halutessa myös joustava osamaksu erissä.

Rajapos Oy – vuoden valomainos-kilpailun voittajana

Asiakkaitamme

Mitä he sanovat meistä

Olen ollut todella tyytyväinen uuteen markiisiin! Se viilensi pirttiä huomattavasti kun etelän aurinko ei porottanut ikkunasta sisään. Samoin pation kasvit ja pelargoniat viihtyivät upeasti sen
Raija Pirkola
Hei! Olemme olleet oikein tyytyväisiä! Kaunis, tyylikäs markiisi. Asennustyöt on tehty siististi. Voin suositella!
Terhi Alanen
Markiisi on hieno ja sopivasti erilainen kuin valmismarkiisit. Ja suosittelisin kyllä ehdottomasti.
Hanna Tarna
Hyvin meni. Myyjä oli ammattilainen ja osasi työnsä. Tuote tuli sovitusti ja oli sovitunlainen. Suosittelen ja olen jo suositellut tuotetta. Ei valittamista. 10 suoritus!
Janne Lepistö
Kyllä kaikki meni toimituksessa hienosti ja olemme tyytyväisiä. Olen myös suositellut yhdelle osakkaalle vastaavaa markiisia, kun hän kuuli meidän projektista.
Harri Heisvaara
Onnistuitte erinomaisesti. Olemme jo kehuneet toimitusta tuttavillemme. Kiva kun homma toimii sovitusti ja aikataulut pitää, näinhän ei todellakaan aina tapahdu…
Kari Paavilainen
Kokemus palvelustanne on hyvä ja olen jo suositellut yhdelle naapurille. Lisäksi asentajat oli huippuammattilaisia.
Tapio Järvinen