Digitaalinen näyttöjärjestelmä – älykäs kommunikaatiokavava

Led mainosnäytöillä kohdistat mainontasi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Se on varma myynnin nostaja ja huomioarvo tavalliseen printtimainokseen on monikertainen. Julkisissa tiloissa on koko ajan kasvava määrä erilaisia opasteita, kylttejä ja viittoja. Näiden yhdistäminen yhdeksi digitaaliseksi kokonaisuudeksi on tehokasta ja miellyttävä. Etäpäivittävät digitaaliset led mainosnäytöt ja infonäytöt mahdollistavat reaaliaikaisen tiedottamisen. Paranna asiakaskokemuksia ja pidä henkilöstösi ajan tasalla tyylikkäästi ja tehokkaasti. Infonäytöllä voidaan viihdyttää asiakkaita ja esimerkiksi hyödyntä odotusaika. Näytöillä voi esittää lähes mitä tahansa: näyttävää videokuvaa tai vaikka viihdyttäviä pelejä.

Info- ja mainosnäytöt

Info- ja led mainosnäytöt ovat tehokas väline viestintään ja markkinointiin ostoskeskuksissa, myymälöissä, odotustiloissa, hotelliessa, ravintoloissa, kahviloissa, kuntosaleissa, kouluissa ja kaikkialla, missä on tarve jakaa reaaliaikaista ja kohdistettua mainontaa ja informaatiota. Näillä ammatinäytöillä suunnittelet, aikataulutat ja jaat haluamasi sisällön oikea-aikaisesti. Huippu-luokan kuvantoisto välittää viestin terävästi ja kirkkaasti. Näyttöjä voidaan hallita ja etäohjata Internetin kautta.

PYYDÄ TARJOUS

Jalalliset mainostoteemit

Tyylikkäät Mainostotemit ovat jalallisia, sisäkäyttöön tarkoitettuja Full-HD ammattinäyttöjä. Ne tarjoavat ratkaisun tehokkaaseen ja huomioarvoiseen viestintään ja mainontaan kauppakeskuksissa, myymälöissä, yritysten sisätiloissa, ravintoloissa, urheiluhalleissa, messuilla, virastojen infopisteissä, jne. Toteemit ovat kytketävissä langallisesti tai langattomasi Internet verkoon ja helppokäyttöinen sisällönhallinta ohjelmisto näyttöjen etäohjauksen. Valittavina yksipuolinen tai kaksipuolinen ja useita eri kokoja 32“ – 65“.

PYYDÄ TARJOUS

Videoseinät

Videoseinät tarjoavat katsojalle upean visuaalisen elämyksen. Sisätiloihin tarkoitetut videoseinät toistavat halutun sisällön terävänä, kirkkaana ja värikkäänä. Seinällä voidaan esittää joko yhtä suurta tai useampaa pientä kuvaa samanaikaisesti. Ojelmalähteinä voidaan käyttää useita eri vaihtoehtoja. Seinä koostuu useista toiseensa liitetyistä LED-näytöistä, joiden huippuohuet kehykset minimoivat näyttöjen välin. Sen ansiosta videoseinä näyttää yhdeltä suurelta ruudulta.

PYYDÄ TARJOUS