Sunseal-Kaihtimet

Sunseal Screen –kaihdin on erittäin tehokas suoja auringon aiheuttamaa kuumuutta vastaan. Pieniin, suuriin ja valtaviin ikkunoihin.

Sunseal Screen -kaihdin

Sunseal screen -kaihtimet ikkunoiden väliinSunseal Screen on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa. Ikkunoiden välitilaan asennettava screenkaihdin on lähes yhtä tehokas kuin ikkunan ulkopuolelle asennettavat auringonsuojat ja selkeästi tehokkaampi kuin sälekaihdin. Sunseal Screen -kaihtimen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätilassa. Selektiivilasista tai ikkunakalvosta poiketen, tehokkaiden Sunseal Screen -kaihtimien avulla voidaan säädellä ikkunan g-arvoa tarpeen mukaan!

Sunseal BlackOut -kaihdin

Sunseal pimennyskaihtimet ikkunoiden väliinSunseal BlackOut on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa huonetilan pimennys. Alaslaskettuna tuotteella saavutetaan täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan. Sunseal Black Out kaihtimen pimennyskangas kulkee ikkunan välitilaan asennettavassa sivukanaalissa. Tuotteella saavutetaan tehokas huonetilan pimennys sekä estetään tutkitusti (VTT) lämpöenergian karkaamista ikkunoista eli parannetaan ikkunoiden U-arvoa. Tehokkaiden Sunseal-aurinkosuojatuotteiden avulla voidaan siis säädellä ikkunan g-arvoa ja U-arvoa tarpeen mukaan!

Kiinnostuitko tuotteistammePYYDÄ TARJOUS