Murtosuojat

Rajapos murtosuojaus tuotteet sopivat lähes kaikkiin kohteisiin, joissa halutaan suojautua murroilta ja ilkivallalta.
Valikoimassamme on rullautuvia-, sivuun vedettäviä- ja kiinteitä vaihtoehtoja. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisesta alumiinista ja teräksestä.

Umpisälerullari

Umpisälerullarit toimivat sekä murtosuojana että tilanjakajana. Umpisäleistä löytyy eri käyttötarkoitukseen soveltuva malli. Umpisälerullarit toimivat sekä sisä- että ulkokäyttössä. Ulkokäytössä suositellaan suojakoteloa suojaamaan lialta, sateelta ja lumelta. Umpisälerullareita ohjataan kammella, jousella tai sähkömoottorilla. Lisävarusteena on saatavissa hätäveivi, keskipakojarru, turvareuna ja suojakotelo.

PYYDÄ TARJOUS

Rullakalterit

Rullakalterit ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat esim. ostoskeskuksiin, näyteikkunoihin, apteekkeihin ja lastauslaitureille. Kalteriprofiilin ansiosta hyvä näkyvyys säilyy myös kaltereiden ollessa kiinni. Rullakalterit toimivat sekä sisä- että ulkokäytössä. Ulkokäytössä suositellaan suojakoteloa suojaamaan lialta, sateelta ja lumelta. Rullakalteria ohjataan kammella, jousella tai sähkömoottorilla. Lisävarusteena on saatavissa hätäveivi, keskipakojarru, turvareuna ja suojakotelo.

PYYDÄ TARJOUS

Kiinteät kalterit

Kiinteät alumiini- ja teräskalterit on suuniteltu suojaamaan murroilta ja ilkityöltä esim. ikkunoihin ja ovi-ikkunoihin. Teräskalterit ovat avattavia ja ne voidaan varustaa erilaisilla koristeilla.

PYYDÄ TARJOUS

Pystysälerullarit

Pystyrullakalterit ja pystysälerullarit soveltuvat esim. matalien tiskien ja aukkojen sulkemiseen ja suojaukseen sekä kohteisiin joissa ylhäällä on vähän tilaa. Ne soveltuvat myös kaareviin aukkoihin, sillä kiskot voidaan taivuttaa. Pienissä kokonaisuuksissa käyttömekanismina on jousi ja suurissa kampi. Pystysrullakalterit ja pystysälerullarit ovat helposti asennettavia ja niissä on vakiona kehysrunkoon upotettu erityismekanismi, jolla taataan hyvä toimivuus ja käyttövarmuus.

PYYDÄ TARJOUS

Saksiveräjä

Teräksen kestävyys ja viimeistely luo tuotteesta korkealaatuisen ja tyylikkään kokonaisuuden unohtamatta saksiveräjän helppokäyttöisyyttä. Saksiveräjä soveltuu murtosuojaksi, jonne päästyä ahlutaan rajoittaa näkyvyyden kuitenkaan estymättä. Rullari -saksiveräjä valmistetaan joko yksiosaisena toisesta sivusta avattavana tai kaksiosaisena aukon keskeltä avattavana rakenteena. Rullari -saksiveräjät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Käyttökohteita mm. kauppakeskukset, liiketilat, tilanjakajat, koulut, virastot, ravintolat, kioskit, huoltoasemat jne…

PYYDÄ TARJOUS