Valomainokset

Valikoimiimme kuuluu kaikenkattavasti kotelo- ja irtokirjainvalomainokset sekä pylonit. Suunnitelemme räätälöidysti yrityksenne tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Suunnittelu, luvat, tuotanto ja asennus avaimet käteen -periaatteella.

Irtokirjainvalomainos

Valaistus eteen, taakse tai eteen- ja taaksevalaisevana. Sivut valmistetaan useimmiten alumiinista. Pulverimaalaus takaa tasaisen laadun ja maalin pysyvyyden Suomen vaativissa oloissa. Myös rst-materiaali on hyvin suosittu irtokirjainvalomainoksissa. Tuhansien mainosten toimitus tuo kokemuksesta saadun edun. Etupinta; Plexiglas xt värillinen akryyli, opaaliakryyli (+ kuultosarjan kalvo)

LED-mainoslaitteet

Led-tekniikka yleistyy ja lisääntyy enemmän ja enemmän. Tekniikka tuo säästöä vähäisenä virrankulutuksena, vähentää merkittävästi huoltoja ja on pitkäikäinen. Turvallisuus lisääntyy matalan jännitteen vuoksi ja valo on välkkymätön myöskin kylmässä. Ledit ovat myös myrkyttömiä. Tee ympäristöteko ja hanki näkyvä tehokas yritysilmeen kirkastaja led-mainoslaite. Myös olemassaolevaan vanhaan neonmainokseen saa nyt uuden tekniikan ledit vanhojen neonputkien tilalle. Pyydä tarjous.

Kotelovalomainos

Muoto voi olla esim. suorakaide, neliö, pyöreä tai muotoonsa tehty Vaihtoehtoina 1- tai 2-puolinen. Runko alumiinilevystä tai alumiiniprofiilista pulverimaalat-
tuna. Kotelon ulkoverhous voi myös olla RST- messinki tai kuparilevystä valmistettu. Valaistuksena perinteiset loisteputket tai nykyaikaset ledit Etupinta akryylimuovia tai PVC-joustopinnalla, logo tai teksti kuultosarjan kalvoin tai tulostettuna.

Mainospylonit/ pylväsopaste

Mainospyloni valmistetaan omilla jaloillaan seisovaksi. Tämä näkyy kauas ja kertoo sijainnistaan. Toteutustapoja on useita. Pyloneissa voi olla perinteisten valokasettiratkaisujen lisäksi PVC-joustoetupinta tai muotoaukotettu valoratkaisu.

Kello- ja lämpötilanäyttö

Varmista näkyvyys esim. torin laidalla tai tien varrella. Laitteet näyttävät tarkan ajan ja antavat informaatiota lämpötilasta. Useita kokoja mm. 400 ja 600 mm ledit, 1- tai 2-puoleisena saatavilla Lähetä logosi ja kuva kohteesta. Maanlaajuinen kattava verkosto auttaa toteutuksessa – suunnittelemme kohteeseen sopivat ratkaisut!

Kiinnostuitko tuotteistammePYYDÄ TARJOUS