Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi pitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta. Ikkunamarkiisit ovat tärkeä osa kun suunnitellaan energiatehokasta kotia ja asumista. Ikkunamarkiisi auttaa sinua säästämään talon viilennys- ja ilmanvaihtokuluissa. Ikkunamarkiisit suojaavat liialliselta valolta, peittämättä kuitenkaan kaunista maisemaa. Ikkunamarkiisit tuovat rakennukseen aivan uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla markiisi sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Ikkunamarkiisi kannattaa valita käyttökohteen mukaan. Markiisi on saatavana koteloituna tai ilman koteloa. Ikkunamarkiisi voidaan säätää moottorilla, veivillä tai nauhalla riippuen markiisityypistä ja kohteesta.

Ikkunamarkiisin valinta tehdään ikkunan koon ja käyttötarpeen mukaan. Sunsystems valmistaa neljää erityyppistä ikkunamarkiisia mittojen mukaan. Ikkunamarkiiseja voidaan säätää kaukosäätimellä, veivillä tai nauhalla. Sunsystems-ikkunamarkiisi valmistetaan aina 100% akryylikankaasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa.

Kätevän nettipalvelun avulla voit itse suunnitella oman ikkunamarkiisin. Palvelussa pääset sovittamaan markiisia talosi väreihin yli 120 markiisikankaan mallistosta. Markiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä.

markiisi

Ikkunamarkiisi IM500

IM500 on tukevarakenteinen ikkunamarkiisi, jonka avulla ikkunasta tuleva auringon valo ja lämpö saadaan helposti hallittua. IM500-ikkunamarkiisi on hyvä aurinkosuoja yksittäisissä kotitalouksissa sekä suurempina kokonaisuuksina kouluissa, konttoreissa, ravintoloissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa rakennuksissa. Ikkunamarkiisi IM500 voidaan asentaa niin kattoon kuin seinään ja haluttaessa varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla. Tämän markiisin sivuvarsien jousivoimaa voidaan säätää riippuen siitä minkä kokoinen ikkunamarkiisi on.

LATAA ESITE MARKIISIKANGASMALLISTO

Ikkunamarkiisi IM400

IM400 on tukeva ikkunamarkiisi,jonka sivuvarsien jousivoima on säädettävissä markiisin koon mukaan. Tyylikkäästi muotoiltu alumiinikasetti suojaa markiisi-kangasta tuulelta ja tuiskulta. Käyttökohteita kodin lisäksi ovat esimerkiksi huvilat, konttorit, kaupat ja koulut. IM400-ikkunamarkiisin avulla saat helposti säädeltyä sisään tulevaa auringonvaloa ja siitä aiheutuvaa lämpöä. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa talolle tyylikkään ilmeen.

LATAA ESITE MARKIISIKANGASMALLISTO

Ikkunamarkiisi IM300

IM300 on helppokäyttöinen ja tyylikäs perinteinen ikkunamarkiisi. Sitä on helppo käyttää nauhalla talon sisältä tai ulkoa. Markiisi on varustettu kangasta suojaavalla kotelolla eli kasetilla. IM300-ikkunamarkiisi on näyttävä ja sopii niin pieniin kuin suurempiinkin ikkunoihin. Kannakkeiden paikat voidaan valita vapaasti koko markiisin leveydeltä, joka helpottaa asennusta.

LATAA ESITE MARKIISIKANGASMALLISTO

Ikkunamarkiisi IM200

IM200 on edullinen ja yksinkertainen ikkunamarkiisi pienempiin ikkunoihin. Markiisia on helppo käyttää nauhasäädöllä sisä- tai ulkotiloista. IM200 on riisuttu versio IM300-ikkunamarkiisista. IM200-markiisissa ei ole kangasta suojaavaa kasettia.

LATAA ESITE MARKIISIKANGASMALLISTO
Lisätietoa markiiseista saat valmistajan sivuilta www.sunsystems.fiPYYDÄ TARJOUS