Aurinkosuojakalvot

Etsitkö auringonsuojakalvoja ikkunoihin tai vinyylituotetta? Tarjoamme laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan sekä yksityisiin että yritysasiakkaille.

Ikkunakalvo – mitä hyötyä siitä on?

Aurinkosuojakalvojen hyödyt eivät jää vain esteettisten seikkojen varaan, vaan niiden avulla on mahdollista parantaa huomattavasti ikkunoiden iskunkestävyyttä ja energiatehokkuutta.

Energiatehokkuuden parantaminen

Ikkunoiden energiatehokkuuden parantaminen on suomalaisessa ilmastossa erittäin tärkeää. Kesällä kuuma auringonpaiste ja talvella kylmä pakkanen asettaa kkunoiden energiatehokkuudelle korkeat vaatimukset. Ikkunan pinnalle asennettavalla kalvolla on mahdollista toteuttaa ikkunalle lämpöenergiaa heijastava pinta, joka pitää lämpöenergian talvella talon sisällä ja kesällä pinta heijastaa auringon lämpösäteilyn takaisin ulkoilmaan. Ikkunoiden iskunkestävyys parantuu. Ikkunoiden iskunkestävyys joutuu ajoittain koetukselle niin arjessa kuin mahdollisen llkivallan muodossa. Murto- ja sirpalekalvo estää lasinsiruja vahingoit-tamasta ihmisiä lasin rikkoutuessa.

UV-Suojaus

Ikkunakalvot suojaavat myös auringon ultravioletti-säteilyltä. Ikkunakalvojen UV-suojaus pitää auringon UV-säteilyn ikkunan ulkopuolella ja näin estää esim.
näyteikkunassa olevia herkkiä materiaaleja (vaatteet, paperit jne.) haalistumasta.

Kiinnostuitko tuotteistammePYYDÄ TARJOUS