Sälekaihtimet

Ajaton ja tyylikäs sälekaihdin on jokaiseen kotiin, liiketilaan tai julkiseen tilaan soveltuva kaihdinratkaisu. Mittatilaustyönä valmistettu sälekaihdin antaa valoa ja tuo avaruutta eri vuodenaikoina suojaten tehokkaasti myös auringonvalon aiheuttamilta haitoilta. Kaiken tämän lisäksi sälekaihtimen avulla voi säästää kiinteistön lämmityskuluissa.

Muotoja ja värejä

Sälekaihtimen avulla voi sisustaa yksilöllisesti ja millilleen mittojen mukaan. Valittavana on runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja sekä useita säleleveyksiä: 16 mm, 25 mm, 35 mm ja 50 mm.

Kaihtimen saa yksi- tai monivärisenä, maalipinta on joko matta, kiiltävä tai metallihohtoinen. Voit myös valita puukuvioidun pinnan. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä nauhojen värit on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi.

LATAA ESITE

Sälekaihtimen narut helposti piiloon

Olemme kehittäneet sälekaihtimiin oman säätölaitteen, Safiirin. Se kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon. Safiiri on tyylikäs ratkaisu, joka viimeistelee sisustuksen ja lisää turvallisuutta erityisesti lapsiperheissä.

LATAA ESITE

Mittatilaustyöt

Mittatilaustyönä valmistettavat sälekaihtimet voidaan muotoilla ikkunan mukaan erimuotoisiin ikkunoihin – vaikka epäsymmetrisiin ja jopa pyöreisiin kohteisiin.

LATAA ESITE
Kiinnostuitko tuotteistammePYYDÄ TARJOUS