Lamellikaihtimet

Elegantti ja ajaton lamellikaihdin on etenkin sisustusammattilaisten suosiossa ja syystä. Lamelli toimii nimittäin erityisen hyvin tiloissa, joissa on suuria ja eri muotoisia ikkunapintoja. Mittatilaustyönä valmistamamme lamellit ovat helppohoitoisia ja ne on tarvittaessa helppo vaihtaa – kotona, toimistossa tai julkisessa tilassa. Näyttävillä lamelleilla hallitaan tehokkaasti valon suuntaa ja voimakkuutta, jonka lisäksi ne toimivat erinomaisesti myös lämmön- ja ääneneristäjinä. Lamellit toimivat hyvin myös verhoina tai tilanjakajina. Laajan väri- ja materiaalivalikoiman avulla voidaan muodostaa erilaisia tunnelmia ja persoonallisia tilakokonaisuuksia, joten tarjolla on hyviä vaihtoehtoja vaativallekin sisustajalle.

Meiltä saat mm.

  • läpikuultavat kankaat
  • reikäkankaat (screen)
  • pimennyskankaat
  • palosuojatut kankaat
LATAA ESITE

Yksi kosketus – monta toimintoa

Lamellikaihtimiin saat halutessasi nyt myös itse kehittämämme helppokäyttöisen One-Touch-säätömekanismin, jonka avulla lamellien liikutus ja valoisuuden säätö tapahtuu yhdellä säätimellä.

LATAA ESITE

Etäohjattu valon ja varjon leikkiä

Kaihdinjärjestelmämme ovat lähtökohtaisesti käsikäyttöisiä, mutta ne voidaan automatisoida luotettavilla moottoreilla ja ohjauslaitteilla. Ja jotta valonhallinta olisi vieläkin vaivattomampaa, moottoroidut kaihtimet voidaan yhdistää yleisimpiin kodinohjausjärjestelmiin.

LATAA ESITE
Kiinnostuitko tuotteistammePYYDÄ TARJOUS